Sävsjö Termogods AB

Platskontor Jönköping:
Dvärggatan 4
553 02 Jönköping

Telefon:
0382-102 04
036-124 675

Fax:
036-16 29 58

Bokning via e-post: trafikledning@termogods.se

E-post: info@termogods.se
Hemsida: www.termogods.se

|
  • Vi tar det kallt, ditt gods på rätt plats i rätt tid. 

  • Vi tar det kallt, ditt gods på rätt plats i rätt tid. 

Välkommen till Sävsjö Termogods AB

Ett åkeri på frammarsch

Sävsjö Termogods bildades 2012 genom sammanslagning av två företag med lång erfarenhet av transporter av tempererat gods, AB Gunnar Claesson & söner samt Stigs Lotstjänst. Vi har fullständig kontroll och dokumentation för att säkerställa en obruten kyl- och fryskedja och följer riktlinjerna enligt HACCP samt de krav som ställs enligt BRC 4,1.

Termogods samarbetar med flera stora uppdragsgivare och vår flexibilitet gör att inget gods varken är för stort eller för litet. Vi arbetar även med Lotsverksamhet där vi hyr ut erfarna förare till olika uppdrag.

Våra fordon rullar i daglig linjetrafik till och från bla Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Halmstad, Västerås, Kalmar samt distributionskörning Småland, Öster- och Västergötland. Vi har även samarbetspartners som gör att vi kan lösa transporter i stort sett över hela landet. Detta för att kunna erbjuda våra kunder en helhetslösning på deras transportbehov. 

 

Välkommen att prova oss du också! 

 

GDPR

Nyheter gällande hantering av personuppgifter.docx

 

Sagt om oss

”Vi har valt att samarbeta med Sävsjö Termogods för dom uppfyller våra kvalité- och miljökrav samt är flexibla och har ansvarstagande personal. Håller helt enkelt vad dom lovar”.

 

Håkan Jönsson Transportchef Martin & Servera Halmstad